Automatikus időpont Dr. Rézfaszúhoz

Innen csókoltatok mindenkit Dr. Bubo

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • szaty: kommentelnék ha szabad. hasonló reakció-igénnyel mit ahogy a blog íródik. (talán nem is azért mert... (2010.07.21. 23:07) Vizitdíj
  • Utolsó 20

HTML doboz

advisory_i_swear_alot.gif

Sz@r a ventillátorban

2009.10.20. 00:46 | BitPork | Szólj hozzá!

Hát (tudom az egy testrész)...tudom régen írtam. A statisztikát nézve nem is hiányoztam senkinek :)

 

De ma (2009.10.19.) megkaptam az utolsó löketet. Menjünk lépésről lépésre.

2008-ban vállalkozásra adtam a fejem. Ne is részletezzük. 1 hete belebuktam, hála drága egyetlen és imádnivaló Magyarországunk vezetőinek és bürokráciájának. Buktunk majdnem 10 millió forintot, ami lenullázta a kasszánkat.(Megjegyzem hogy emiatt nem tudom fizietni a kocsi hitelemet meg a személyi kölcsönömet)

Időközben nővérem, családi támogatással(ami a szüleim házának a jelzálogosítását jelentette, plusz hitelfedezetként) elkezdett építkezni. Ami, az ő vállalkozói státuszát tekintve, újfent elmélyítette a gondokat. Bár ezt még ki tudtuk-tudjuk gazdálkodni.

Pár hónapja egy rutin mamográfiás vizsgálat során kiderült a testvéremről, hogy mellrákos. Annyira előrehaladott volt, hogy azonnal műtötték. Az operáció után egy héttel a felülvizsgálat során kiderült egy apróság: az operáló orvos tévedett, és nem távolította el a teljes daganatot. Új műtét, a fél mellét el kellett távolítani. A szövettan sajnos egy nagyon agresszív daganatról adott visszajelzést. Kemoterápia következett-következik. Meg ami ezzel jár. Az élettársa a kieső jövedelmeket két munkahely betöltésével pótolta.

Az elmúlt hónapokban az építkezésre szánt megtakarítás és hitel elment a gyógyszerekre. De megoldottuk. Ám ma megtörtént amit senkinek sem kívánok.

2009.10.19.-én Szegeden egy Suzuki megállt egy kamion mögött, a piros lámpa jelzésére. Ugyanezt nem tette meg a mögötte jövő kamion. Az eredmény:

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/brutalisan_osszepreseltek_a_suzukit_-_fotokkal/2120959/

A sógorom egyik lábában a csont boka fölött gyk megszűnt létezni. Több mint hat hónapig ágyhoz lesz szögezve, ideális esetben, ha a szervezete nem löki ki a csont pótlására használandó fémeket. És ha szerencséje van, akkor a medence és combcsontja külön műtét nélkül ennyi idő alatt helyreáll. A dokik szerint van esélye arra hogy újra hibátlanul járjon.

Hogy miért érdekes mindez? Mert van egy hat éves, zabálnivaló kislányuk. Aki már az édesanyja sajnos végzetesnek tűnő betegségét sem tudja feldolgozni. Azt pedig hogy az édesapja most megrokkanhat, már meg sem próbálta meghallani...

A vétkes sofőr a rendőrök segítségével megjelent a kórházban és annyit mondott: "Bocs, éppen másfelé néztem."

Arra leszek majd kíváncsi, hogy a bankok mit mondanak ha majd kiderül hogy miért nem tudunk fizetni. Hiába a napi 10-14 óra munka, egy 10 éves autót nem tudok megvenni hitel nélkül. Nincs házam, ha nincs hitelem. Hiába ügyvéd a párom, mérnök vagyok én, a nővérem 18 éve sikeres műkörömépítő és hiába dolgos az élettársa a két munkahelyével.

Magyarország, én így szeretlek.

Címkék: baleset szeged suzuki kamion

A bejegyzés trackback címe:

https://drbcp.blog.hu/api/trackback/id/tr661462224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása