Automatikus időpont Dr. Rézfaszúhoz

Innen csókoltatok mindenkit Dr. Bubo

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • szaty: kommentelnék ha szabad. hasonló reakció-igénnyel mit ahogy a blog íródik. (talán nem is azért mert... (2010.07.21. 23:07) Vizitdíj
  • Utolsó 20

HTML doboz

advisory_i_swear_alot.gif

Vita

2008.01.25. 00:53 | BitPork | Szólj hozzá!

Orbán nem vitázik Gyurcsánnyal.

Ennyi a hír. Illetve nem is hír, mert ugye számítani lehetett rá. Bár nem is igazán a hír mögött álló okok miatt izgulok. Mert azt ugye tudjuk hogy egy Isten-szindrómában szenvedő Valaki, nem fog leereszkedni egy embernek látszó, volt Kisz-titkárhoz, aki hülye módon nem érte fel ésszel hogy a választói gondolkodó emberek, nem pedig gügye gyerekek.

Tehát adott két bukott ember, akik nem fognak beszélni egymással. Amivel nincs is olyan nagy baj. Hiszen egy megalomán mit is mondhatna egy hazugnak? Esetleg, hogy lehet még nagyobbat is hazudni?! Vagy ötleteked adna, hogy hogyan kell úgy kommunikálni, hogy sokat beszél keveset mond alapon soha semmit nem lehet számonkérni?!

Nem is akarok belegondolni, mert egyrészt elszomorít, másrészt sajnálom az időt ilyen fantasztikumra. Azt viszont remélem hogy ha már egymással nem beszélnek, a szabadon maradt idejüket felhasználják egy kis magukba tekintésre. Mert bizony lenne mivel elszámolniuk, ha nem is felénk, de önmaguk felé. Már ha bármelyikük is tisztességes embernek tartja magát. (Most igen nagyvonalúan eltekintek a politikusi mivoltuktól.) Nem is tudom elképzelni, hogy -ha már a törvénykönyvek szerint nem büntetendő- a személyi kultusz építése, vagy a hazugság (opcionálisan; a valós tények eltitkolása) e a nagyobb hiba. (Egy okosság kívánkozik ide: Ez nem hiba, ez bűn!) Mert azt tudjuk hogy idehaza a Nép(Polgárság) tudati beszűkülésének következtében, bármit lehet csinálni. Na de nehogy már egy általam felkért politikus mondja meg, hogy nekem ki tetszik, és hogy mit tudok feldolgozni!

Tehát van miről elgondolkodniuk. Még jó is hogy nem beszélik meg azt hogy ki, hol, miben hibázott. Félnék, sőtt egyenesen rettegnék attól, hogy rájönnek arra hogy mindkettejük helyrehozhatatlan hibát vétett, és kézenfogva kivonulnak a politikából. És ettől az Isten mentsen meg minket, Magyarokat! Akkor még Dr. BCP is kuncsaft nélkül maradna. Addig is egy sorszámra mindkettőt meghívom.

A bejegyzés trackback címe:

https://drbcp.blog.hu/api/trackback/id/tr19310745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása