Automatikus időpont Dr. Rézfaszúhoz

Innen csókoltatok mindenkit Dr. Bubo

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • szaty: kommentelnék ha szabad. hasonló reakció-igénnyel mit ahogy a blog íródik. (talán nem is azért mert... (2010.07.21. 23:07) Vizitdíj
  • Utolsó 20

HTML doboz

advisory_i_swear_alot.gif

Autós szex = szopás

2008.01.17. 16:01 | BitPork | Szólj hozzá!

Megint témánál vagyunk.
Kicsiny országunkban, az átkos rendszer maradványaként, él és virul embertársaink segítése. Mindenben könnyítünk a másikon. A pénztárcájától kezdve a pénztárcájáig, a lelkiismeretén át. Gondolom, a Pest megyi közgyűlés is ebben a felebaráti jószándékban gondolkodott amikor elővezette, hogy a közterület felügyelet is mérhessen sebességet és tehessen feljelentést. Mert persze ebben semmi hátsó szándék nincs, csupán csak annyi, hogy ha egy napi 10-12 órát güriző( jobb esetben a minimálbér kettőszörösét meghaladó nettó jövedelemért) ember próbál hazaérni a családjához, egy minősíthetetlen közlekedési lehetőségekkel megálldott városban, akkor szegénykémnek ne azon kelljen már gondolkodni, hogy a lelkiismeretének nyomására önfeljelentést tegyen gyorshajtás okán. Persze, gondolom én a pont agyammal, az sem lehet mellékes h a kéretlen szolgáltatást is megfizettetik velünk. De nézzük a dolog jó oldalát. Nem kell többé álmatlanul hánykolódnunk az ágyban, a lelkünk háborgásának nyomása alatt, hogy már megint megszegtük a törvényt.

Omniózus eset Demszky-vel. Egyirányú ulica. Nagyon bánja. Persze a bűntudata nem fogja megakadályozni abban hogy az ügy további következményei miatt aggódjon. Mert nem lesz következmény. Kap egy, még a kis emberek által is könnyen kifizethető bírságot, és mindenki meg lesz elégedve.

Mi akik fizetjük a saját cirkuszunkat, pedig a sokéves, nehezen megvett, autónkkal retteghetünk mert még egy óvó tekintet követ minket ezekután. Persze csak felebaráti szeretetből...

A bejegyzés trackback címe:

https://drbcp.blog.hu/api/trackback/id/tr59301020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása