Automatikus időpont Dr. Rézfaszúhoz

Innen csókoltatok mindenkit Dr. Bubo

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • szaty: kommentelnék ha szabad. hasonló reakció-igénnyel mit ahogy a blog íródik. (talán nem is azért mert... (2010.07.21. 23:07) Vizitdíj
  • Utolsó 20

HTML doboz

advisory_i_swear_alot.gif

Új állatfaj!

2008.01.15. 11:15 | BitPork | Szólj hozzá!

No igen.Megjöttem én is.Rühellem a sok szájtépést.Most, az elmúlt napok híreit áttekintve, mégis úgy éreztem, hogy gyerekkorom egy rettegett alakjának segítségével véleményt mondok.

Történt hogy meghallottam, illetve olvastam a hírt a kb 12 éves késelőről. (Vicc hogy az első híradások szerint még a kora sem tisztázott!) Na bumm! Ahogy egy nagy ember egyszer megjegyezte: A világ nem lett rosszabb hely az elmúlt évek alatt, csak a kommunikáció gyorsult fel. Persze a kis taknyost f@szkorbáccsal addig ütném, amíg mozog, de akkor én lennék a közellenség. Így egy kávé és cigi társaságában csendben elmélázok az alkotmányos jogok egyirányú gyakorlásán.

Ezután olvastam egy hírt kedvenc alkotmányjog-szakértőmről. Érdekes hogy valaki valakinek mindíg szúrja a szemét. Természetesen mindíg akad a Valaki múltjában egy valami, ami a Valakinek a szemét szúrja. Arról nem is beszélve hogy a Valakinek, az általa nem mondott dologgal kapcsolatban nincs lehetősége a bizonyításra, és ezért megbüntethetik. Isten hozott Jusztícia, igen kellemes Magyar világában.(Nem mellesleg alkotmány értelmezési kérdésekben szakért, és a honlapján nem szúrja ki az "Üdvözlet!" alatti apró, valószínűleg elgépelést.)

És ami betette ma az ajtót. Nos ha rendőr, akkor hazudik. Már a szent és sérthetetlen Független Magyar Bíróság szerint is! Vagy csak az FMB egy része szerint. Amnéziás tanúk és gyanúsítottak, megfoghatatlan civil kontrol és egy reformer bíró: mint egy banánköztársaság rossz szappanoperája. Nem fér a pont agyamba hogy egy erőszakszervnél miért csak disszociatív amnéziában szenvedők dolgoznak?! Lehet hogy ez nem is értünk, civilekért létező államigazgatási szerv, hanem egy munkaterápiával foglalkozó rehabilitációs intézmény? Vagy csak ciki itthon igazat mondani...Végül nekünk hagyományunk van a hibák el nem ismerésében. Mint a bírói indoklásában értékítéletet mondani. "ha nem is szép dolog kimondani, de még csúnyább dolog megtenni, hogy a rendőr tanúk egy része itt a bíróság előtt biztosan hazudott" És mellékbüntetésként nyalóka-megvonást állapítok meg! Így lenne teljes, szerény nyomott véleményem szerint. Ugyanis ha egy felnőtt ember, különösen egy rendőr hazudik, akkor azt egy nevelési célzatú dorgálás nem mentesíti.

Első nekifutásra ennyi. Most kicsit elpuffogok magamban, és elgondolkozom egy szép jövőn, ahol lesz egy gyerekem aki 14 éves koráig lop-csal-hazudik-embert öl, majd elvégzi a rendészeti szakközépiskolát, hogy ha nem felejti el akkor védjen minket(de elsősorban a saját jogait és előjogait), majd a jogi egyetem után bírói pályafutásának elején 1-2 rosszkisfiu-kislány után a politikai elithez húz, hogy az életútján megjelent szellemiséget folytassa: lopjon csaljon hazudjon (az ölés itt már büntethető). Biztató jövő. Csak legyen az én gyerekem, és ígérem hogy szorszámot kap Dr. Bubo-hoz...

A bejegyzés trackback címe:

https://drbcp.blog.hu/api/trackback/id/tr63298137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása