Automatikus időpont Dr. Rézfaszúhoz

Innen csókoltatok mindenkit Dr. Bubo

Naptár

szeptember 2020
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Utolsó kommentek

  • szaty: kommentelnék ha szabad. hasonló reakció-igénnyel mit ahogy a blog íródik. (talán nem is azért mert... (2010.07.21. 23:07) Vizitdíj
  • Utolsó 20

HTML doboz

advisory_i_swear_alot.gif

Kövér László

2017.04.14. 18:53 | BitPork | Szólj hozzá!

Kövér László házelnök Úr, berágott Tordai Bencze és az MSZP (a büdös komcsik - csak hogy segítsek az egybites kormánytámogatóknak is), a saját választóik által képviselt gondolatok közvetítésének tettéért. Ezen belül egy örökké tartó kitiltás és pár embernek százezres nagyságrendű bírság került kisorsolásra.

Már az sincs rendben, hogy tiszteletet követel az aki maga is komcsiból lett megvilágosodott, és a hosszú úton úgy megéhezett, hogy egy nádfedeles házat próbált lenyelni láthatóan sikertelenül. De az, népképviselet keretében megakadályozza képviselőtársait a munkájuk elvégzésében... na ez már több mint felháborító! Hol van Magyar György vagy bármely jó érzésű ügyvéd ilyenkor?

Laci! Te meg ahelyett h próbálsz tekintélyt kikényszeríteni a magfajtának (szerencsére sikertelenül, mert lámpavasat érdemeltek csak, nem mást), kezdj el de piszok gyorsan pakolni, mert hiába csaljátok el megint 2018-ban is a választásokat, azután már nem pár tízezer ember fog utcára vonulni és a legnagyobb bajotok sem az lesz hogy egy közszereplőnek a keresztnevét lehet-e használni megszólításra.

Címkék: szar bajszos Kövér László László Kövér bajszosszar

Feljelentették Pukli-t

2016.05.23. 21:15 | BitPork | Szólj hozzá!

A takonygerinc Puklit is betalálta. Ő áll a vizsgálatok elé. Én szurkolok neki. És javaslom, hogy amint lement a semmit sem találó hercehurca, keressen mondjuk egy Magyar Györgyöt és az állami médiát, a takonygerincűt és a nyomozó hatóságoknál az ügy befogadásáért felelőst fogja perbe. Gondolom nem kell tippeket adni miért.

Éhen halni készülök de eskü valahogy beszállok az ügyvédi költségbe!

Címkék: Pukli István

Gratuláció

2016.03.22. 11:45 | BitPork | Szólj hozzá!

Csak ezt tudom tenni, kicsiny országunkon kiskirályként megülő vajdának.

Brüsszelben terrortámadás történt. Szomorú, és megbocsájthatatlan. Ezer pár ezer kilométerre onnan, kiküldik a terrorelhárítókat az utcára. Nem elég, hogy megelőzhetetlen és elháríthatatlan többségében egy ilyen cselekmény, de még fokozni is kell a félelmet és az atyáskodó csitítást kell hangsúlyozni. Hát, kedves (nem) Viktátor, vagyunk annyira felnőttek és büszke Magyarok , hogy nem félünk nélküled és a magánhadsereged villogása nélkül sem.

Az meg már csak hab a tortán, hogy több tízezer pedagógus utcára vonulását viszont képtelen vagy komolyan venni. Remélem, velük kapcsolatban nem a szükséghelyzet elrendelése és a TEK bevetése lesz az egyetlen megoldásod ...

Lázár és Pukli

2016.03.17. 20:57 | BitPork | Szólj hozzá!

lázár jános (igen, kis betűvel, mint nemecsek neve esetében) A következőt mondotta:

"Egy privát cégnél ezt nem lehetne megengedni, megnézném mi lenne egy privát cégnél, ha béremelés után felszólítaná a tulajdonost, hogy kérjen bocsánatot. Megnézném másnap mi történne"

Lenne pár megjegyezni valóm:

1 Tette ezt a kijelentést úgy, hogy versenyszférában egy megveszekedett pillanat nem sok, annyit sem dolgozott.

2 janikám (nincs akkora korkülönbség közöttünk h ez számítana), Te egy állami tisztséget viselsz -sajnos- ami egy privát cégnél lehet mondjuk a vezérigazgató helyettes pozíciója. Lehet, nem tudod tekintettel az első pontra, de megsúgom neked, hogy az még nem a tulajdonosi szint szükség szerűen.

3 No a fenti kettőből, az következik, hogy a nép a Te jelenlegi munkaadód - ha nem érted ezt , akkor súgok hogy tiszta legyen: a tulajdonos.

Mindebből következik, hogy ha a tulajdonos az utcán áll, és dühös, akkor nem próbáljuk meg csitítani és meghazudtolni azt aki köztük esetleg az élükön áll, hanem a heréidet a gyomrodba visszahúzva teszed amit mond. Nem, nem a cég vezetője , hanem a tulajdonosa.

Csak két lehetőséged van. Az egyik, hogy a vezérigazgatód után, még akkor is ha a tulajdonos szerint ez nem helyes. A másik pedig, hogy csendben elköszönsz amíg teheted.

Ne felejtsd el, hogy akiket most lesajnáltál, azok nevelik az életre a gyerekeidet, majd az unokáidat és így tovább. Persze választhatod azt a gerinctelen módszert is amit a vezéred tett, hogy külföldre megy más pénzén tanulni és utána oda sz@rik, ahol enni kapott.

Címkék: tanár demonstráció arcátlanság Lázár János Pukli István

Palkovics

2016.03.12. 13:37 | BitPork | Szólj hozzá!

Megmondta hogy a sztrájkoló tanárnőt ki kell rúgni.

Üzenném a következőket:

1- a sztrájkba nem ugatunk bele, hanem -törvényes mivolta miatt- tárgyalásos alapon, jobbára eleget téve a kérésnek rendezzük az ügyet. A sztrájkoló megélhetésének megvonásával fenyegetni pedig már törvénybe ütközik jobb helyeken.

2- ha a mi adónkból fizetett, pártpolitikát akar csinálni, és nem szakmai munkát akkor jobb lenne ha átvenné a szerződéses feladatait, ami szerény véleményem szerint az oktatásügy jobbá tételét kellene hogy priorizálja, nem pártérdekek pofátlan képviseletét.

3- a fenti törvénytelenséget és gerinctelenséget alapul véve azt hiszem kijelenthetem, hogy Palkovics nem tesz eleget a rábízott közfeladatnak, így távoznia kell és nem csak a közoktatás kapcsán betöltött szerepéből, hanem az egyetemi pozíciójából és az MTA tagságából is.

Címkék: oktatás sztrájk kirúgás lászló államtitkár palkovics

Tüntetések a Herman gimi mellett

2016.02.03. 16:27 | BitPork | Szólj hozzá!

Elhangzott a következő:

A Fidesz-KDNP-nek a gyermekek érdeke a legfontosabb, miközben a bukott baloldal csak pártpolitikai célokra használja a pedagógusokat, elégedetlenséget szít közöttük - Hollik István KDNP

Mélyen nem tisztelt Hollik Úr!

Ön szerint mennyire ciki egy halott politikai tömörülést hibáztatni, önnön balfaszságáért? És vajon mennyire lesz ciki, ha a keményen drogozó kisembereknek eszébe jut egy bizonyos Dakota mondás a döglött lóval?

Eszembe jut Hofi egy megjegyzése a nímand párt , még nímandabb megnyilvánulójáról : A választáson nem kaptak egyetlen szavazatot se, még hibásat se. - de bele kell ugatni az emberek életébe. Először a vasárnap, ma már a mindennap. Majd holnap meglátogatom az egyik templomot, hogy megmondjam mi módon kell misézni ...

Címkék: oktatás tüntetés gyökér nímand KDNP Hollik István mindennaopk

Bulgária Schengeni tagsága

2016.01.29. 19:12 | BitPork | Szólj hozzá!

Aszonta Vitya, h méltányosságból vegye fel az EU Bulgáriát a Schengeni országok közé. Majd mosolyogva feltette a költői kérdést: na de akar-e egy haldokló rendszerhez csatlakozni egy ország?!

1: Viktor -Viktor, behazudni a bulgároknak h az erőfeszítéseik fejébe kapnak tagságot, közben meg csak ütközőzóna kell?! Ennél kicsit több egyenességet már, ha szabad kérni.

2: Haldokló rendszer... More, nézz már tükörbe! És mondd meg nekem, hogy mit látsz amikor arra gondolsz - ezen a pénzen élünk napról-napra, és Te meg a haverjaid egy haldokló pénzét lopva keresitek gennyesre magatokat!

Hofi vicce megvolt: 

...-Na de az ott egy magyar cigány?!

-Az egy velencei tükör!

Címkék: tagság Orbán EU Viktor Schengen Hofi

Anonymus és a ZsideSS esete

2015.12.29. 10:52 | BitPork | Szólj hozzá!

Van egy fura , kicsit misztikus csoport ez az Anonymous nevű. Világuralomra törő kííííber terroristák gyülekezete, akik nem értik és érzik a segítő tenni akarás jobbító szándékát. 

Mit ad Isten és a szent fólia sátor, a NNYI(ííí) elkezd nyomozni az ügyben. 

Hogyaszongya 

„A büntető törvénykönyv szerint aki a köznyugalom megzavarására alkalmas valótlan tényt állít, híresztel, vagy azt a látszatot kelti, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A büntetés egy évtől öt évig terjedhet, ha a közveszéllyel fenyegetés a köznyugalmat súlyosan megzavarta"

A pont agyammal megkérdezném, hogy amikor a kormány terroristákkal fenyeget TV spotokban, akkor az vajh mi?

Címkék: közveszély fenyegetés hülye Fidesz

Jog

2015.10.22. 19:13 | BitPork | Szólj hozzá!

Aszongya Vitya "A lakóhely szabad megválasztása nem alapvető jog"

Hát drága barátom (nem), akkor kívánok neked egy jó kis kitelepítést pl Aleppóba családostól. És nincs válogatás, ezt dobta a gép.

Címkék: jog lakhely lakhatás Orbán Viktor

Ennyi

2015.09.16. 22:04 | BitPork | Szólj hozzá!

ovnemzetikonz.jpg

Címkék: vélemény Viktor